System Administrator

În cursul zilei de marți, primarul Lucian Resmeriță s-a întâlnit cu directorii tuturor unităților de învățământ din municipiul Lupeni, pentru a stabilii ultimele detalii astfel încât noul an școlar să debuteze în cele mai bune condiții.

Învățământul a fost întotdeauna pe primul plan la Lupeni, astfel că toate școlile de aici beneficiază de încălzire proprie, fiind  dotate aproape în totalitate cu centrale termice pe gaz, cu o singură excepție Liceul Tehnologic, care are centrală pe lemne, sosirea sezonului rece nu va ridica  probleme aici.

La Lupeni toate unitățile de învățământ au autorizații de funcționare și ISU. Sunt pregătite pentru începerea noului an școlar în cele mai bune condiții.
Primar Lucian Resmeriță:  Astăzi am avut o întâlnire cu directorii de la toate unitățile școlare din municipiul Lupeni, pentru a pune la punct ultimele detalii astfel încât noul an școlar să înceapă în cele mai bune condiții. Îmbucurător este că la Lupeni toate unitățile de învățământ vor începe noul an școlar fără probleme, întrucât au autorizații de funcționare și iarna nu ne va ridica probleme pentru că toate beneficiază de încălzire proprie. Compartimentele de specialitate din Primărie lucrează în prezent la documentație pentru obținerea fondurilor necesare derulării mai multor proiecte pentru modernizarea unităților de învățământ, proiectele au ca obiect reabilitarea termică, modernizarea, dotarea cu echipamente, amenajarea unui atelier de practică și a unei săli de sport, toate au ca scop desfășurarea actului de învățământ în cele mai bune condiții, astfel încât elevii noștri să beneficieze de condiții de educație la cel mai înalt nivel la Lupeni.
Încă de pe acum le doresc tuturor elevilor mult succes în noul an școlar, îi așteaptă un nou an în care vor acumula cunoștințe noi și își vor desăvârși pregătirea pentru viață. Le doresc deasemenea tuturor educatorilor, învățătorilor și profesorilor un an bun, cu rezultate foarte bune.
La Lupeni primul clopoțel care va anunța deschiderea noului an școlar, va suna la ora 8,30 la Grădinița ,, Lumea Copiilor” cu program săptămânal ( în spatele BCR). Primarul Lucian Resmeriță va participa la festivitățile dedicate deschiderii noului an școlar la Lupeni.
Close Search Window