A.A.

Stimați cetățeni,

Administrația Fondului pentru Mediu a comunicat Primăriei Municipiului Lupeni lista cu solicitanții de finanțare - persoanele fizice care s-au înscris în Programul privind casarea autovehiculelor uzate  (Rabla Local) prin intermediul aplicației informatice pusă la dispoziție de către AFM.

Solicitanții – persoane fizice pot depune cererea (v. model alăturat) și documentele justificative prevăzute la art. 7 din Regulamentul anexat mai jos, fie on-line prin expedierea pe adresa de e-mail: [email protected] a acestor documente scanate/fotografiate, conținând semnătura beneficiarului, fie fizic, prin prezentarea la Registratura Primăriei Municipiului Lupeni, Str. Revoluției  nr. 2.

Doar după semnarea contractului de finanțare cu primăria, persoana fizică va casa și va radia din circulație și din evidența fiscală autovehiculul uzat, pentru a beneficia de stimulentul pentru casare de 3.000 de lei.

Beneficiarul stimulentului de casare se angajează, conform ghidului de finanțare, că nu va achiziţiona un autoturism cu norma de poluare Euro 5 şi/sau inferioară în termen de 3 ani de la primirea stimulentului pentru casare.

 
Close Search Window